دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
حجت الاسلام علیرضا اعرافی

حوزه/ امروزه بیش از ۸۰ درصد کار ها در جامعه متعلق به دانشکده های فنی حرفه ای و علمی کاربردی می باشد اما باید بدانیم که بدنه کار جامعه همسو با مهارت و فن درست می شود .

به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین اعرافی در بازدیدی که از دانشکده فنی حرفه ای خواهران  قم در طی نشستی با مسئولین و اساتید این دانشکده داشت با اشاره به اهمیت نظام آموزشی ابراز داشت: کسانی که به سمت کارهای تحقیقاتی سوق پیدا می کنند درصد محدودی از دانشجویان می باشند و اغلب افراد جهت کار ،  آموزش می بینند به همین جهت قرار است حالت بست تحصیلات تکمیلی ادامه پیدا نکند و انقباضی تر شود و این دیدگاه کلی مجمع شورای عالی انقلاب و دولت می باشد.

وی نقش دانشکده های فنی حرفه ای و علمی کاربردی را در نظام آموزشی مورد اهمیت  دانست و ابراز داشت: امروزه  بیش از 80 درصد کار ها متعلق به این  نوع نهاد های آموزشی می باشد و همواره اهمیت خود را در آینده نشان خواهند داد؛ اما باید فهمید که  بدنه کار جامعه  همسو با مهارت و فن باید درست باشد.

امام جمعه قم در ادامه اظهار داشت: متاسفانه ضعفی که در نظام آموزشی امروزه شاهد آن هستیم این است که تمامی رشته ها در مقابل نیاز جامعه قابل توجه نیست، بنابراین باید طرح آمایش در چنین مجموعه های تصویب شود؛ چراکه نیاز جامعه به این نوع آموزش ها می باشد و نظام در آمد هم برچنین رشته های  استوار است.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه با تاکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی عنوان داشت: واقعیتی که به آن می توان اذعان داشت این است که  این مجموعه ها ی آموزشی در آینده کشور نقش بسزایی دارند و در همین مورد می توان به مهارت ها و هنرهای محلی و منطقه ای اشاره کرد که اگر آنها خوب احیا شود بار سنگینی از اقتصاد یک شهر و استان برداشته می شود.

وی در ادامه افزود: امروزه هر شهر و استانی چند مزیت در هنرها و مهارت ها را خواهند داشت، اگر این دانشکده ها نیرو برای این امور تربیت کنند یک بازار خوب اشتغالی ایجاد خواهد شد، ولی مشروط به این که این رشته ها خوب اجرا بشوند و دولت نیز برای آنها بازار کار و درست کند.

حجت الاسلام والمسلمین اعرافی در پایان با بیان اینکه امروزه رشته های متناسب با ذوق  و سلیقه و سابقه و فرهنگ یک جامعه نیازمند توجه دولت است اظهار داشت: با توجه به میل و رغبتی که در دانشکده های فنی و حرفه ای می باشد، نیازمند آن است که اهمیت کاردانی ها را افزایش دهیم و احساس هویت و ارزش آن را به دانشجو و استاد منتقل کنیم و نباید به سمت مدرک گرایی کردن این رشته ها رفت، اما در عین حال آموزش ها را باید قوی کرد و  بحث های اخلاقی، فرهنگی  و تربیتی مورد توجه قرار گیرد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha